Morgen etter regn

Reise i Norge

Hei! Nå sitter jeg på flyplassen i Oslo, det mangler litt over en time til vi tar flyet oppover. Gleder meg! Skal ta masse bilder der, og blogge med en gang jeg får muligheten ♥ Det ene bildet over er tatt fra flyplassen, og det andre fra flyet.

Norway, here I go!

Jeg drar på ferie til Norge imorgen tidlig! Jeg pakker nå, og skal være der i hele tre uker! Jeg vet ikke om jeg får blogget, men mange bilder blir det nok! Gleder meg kjempemye ♥ Så skal jeg også få møtt Ole Magnus, storebror! Han er forresten kjempeflink både til å ta bilder og til å redigere dem, ta en titt på bildene og videoene han lager herFredrik

Små gleder

Bilder - Badebasseng

(Første bilde) Fotograf: Pappa; Modell: Meg.
(Tredje bilde) Fotograf: Meg; Modell: Andreas (Eldste lillebroren min) 

Jeg skal på ferie til Norge på Onsdag, så må nyte varmen mens jeg kan. Men før jeg drar kommer det forhåpentligvis et innlegg med "lang og bra skrevet tekst", som en leser kalte det. ♥ Forresten tusen takk til mine faste lesere! Visste ikke at jeg hadde så mange, så ble veldig glad for kommentarene jeg fikk i dette innlegget.

Hvem er du?

Som de fleste andre bloggere, har jeg veldig lyst til å vite hvem som leser bloggen min. Så nå skal du få lov til å svare på disse spørsmålene:

 • Fast leser eller bare innom?
 • Navn?
 • Alder?
 • Hvor i Norge bor du? Eller kanskje du bor i et annet land, som jeg gjør? 
 • Er det noe spesielt du vil jeg skal blogge om eller noe du vil ha mer av her på bloggen?

Toppen av "Praia Grande"

Vi var på toppen av "Praia Grande" idag, som er en strand. "Praia Grande" betyr faktisk stor strand ♥

Bilde, med i Blogg VS Blogg og BlogIt

Hei! Idag kom et av mine innlegg på BlogIt for tredje gang, og jeg er med i Blogg VS Blogg på denne bloggen, i dette innlegget, så håper noen stemmer på meg ♥ Et bilde jeg tok, vi var på en lekeplass idag ♥

Har du stemt på meg HER? Da får du en kommentar på din blogg! Om du stemmer en gang, får du en kommentar, to ganger, to kommentarer og videre og videre :) Men det går bare å stemme opptil fem ganger da ;)

BlomstOm du er fast leser, har du kanskje skjønt at jeg er ganske glad i blomster...♥

Tegning - Plante

En tegning jeg tegnet for litt siden ♥

Portugisisk strand

Jeg var på stranden idag, det har vært så fint vær i det siste! Og da er det bare å løpe ut av huset og kose seg ♥
(Jeg er forresten med i en "konkurranse" for å vinne en vurdering, på denne bloggen)

BlogIt


For annen gang er et av mine innlegg blitt gjesteinnlegg på BlogIt.no, og i tillegg er dagens sitat mitt. Jeg ble kjempeglad da jeg fikk vite det! Innlegget du finner der er "Den lange historien om meg og fiolinen...".

BlogIt er et av de nettstedene jeg besøker mest. Det er en fin måte å få inspirasjon på, et sted jeg anbefaler å ta en titt på om man ikke har noe å blogge om. Her jobber noen av de mest kjente norske bloggere, og det er altid noe nytt å lese. De velger også ut et eller to gjesteinnlegg per dag, etter å ha sett på de som er blitt innsent.

Her finner du BlogIt;
Her er innlegget mitt  "Den lange historien om meg og fiolinen...";
Her finner du innlegget mitt publisert på BlogIt;
Og her er innlegget jeg fikk publisert på BlogIt første gang.

(Jeg blogget forresten ikke igår, unnskyld, men det var så fint vær, så jeg ble ute hele dagen)

Morsomme ting jeg har sagt da jeg var mindre...

Jeg kom på noen morsomme ting som jeg har sagt en gang i tiden, og tenkte å dele noen med deg:

-"Vi får av og til besøk av noen som fremdeles bor i Norge."

-"Pappaer har ikke hår!"

-"Jeg vil ikke bli sånn derre kjerring som bare snakker to språk."

-"Du vet, det skjeve pizza-tårnet som ennu ikke har falt..."

-"Pappa har jo skjegg! Ihvertfall på hodet!"

-"Når jeg blir stor vil jeg ha en sånn mann med masse penger, førekort og uten egne meninger."

Fiolinen og jegJeg skrev forresten om fiolinen i dette innlegget (link) ♥ Foto: Pappa

Den lange historien om fiolinen og meg...

Hjemme hos oss er det veldig rart om du ikke hører på musikk. Og vanligvis er musikken du hører klassisk. Allerede da jeg lå i mammas mage, spilte pappa Mozart, Bach, Schubert og Beethoven for meg.

Så ble jeg født, og efter hvert begynte jeg på skolen. En dag spurte læreren hva vår yndlingssang var, og jeg var den eneste som ikke nevnte popmusikk, men heller pianosonate nummer elleve av Mozart, som var det menneske jeg så mest opp til, foruten Vivaldi (og foreldrene mine). 

Såklart  syntes læreren det var bra. Jeg hadde også veldig gode karakterer (her i Portugal får man karakterer helt fra første klasse), så jeg ble fort det mange kaller "lærerens englebarn". 

Hva kunne jeg ønske meg mer? Jo, å spille yndlingssangene mine selv. Det var da jeg fikk en fiolin, det fineste jeg noen gang hadde fått. 

Å være lærerens "engel" og like klassisk musikk ga meg uheldigvis også et problem. Nå sto det noe nytt på ønskelisten min: Venner. Jeg forsto at dette var like viktig. 

Men hvordan kunne jeg få venner hvis jeg spilte fiolin, holdt meg for ørene når jeg hørte popmusikk, og læreren elsket meg? Jeg trodde det var umulig, og bestemte meg for å ha et dobbeltliv...

Jeg begynte å si til de "kule" at jeg egentlig hatet fiolin og yndlingssangen min ble plutselig Ma Ya Hi (eller hva den heter), som alle likte da. Men hjemme skulle alt fortsette som før... Det gikk bare ikke helt. Jeg husker fremdeles at jeg skrek til mamma "Jeg skal slutte med fiolin!!". 

Men foreldrene mine vant, så det skjedde aldri. Noe jeg ikke angrer på. Og en dag for ikke så lenge siden, bestemte jeg meg for å si det til verden. At jeg elsker fiolin. Jeg forsto at grunnen til at det ikke var kult, var meg selv. Ingenting kan bli morsomt om du ikke prøver å bli flinkere. Alt blir morsomt når du får det til.

Nå vet "alle" at jeg spiller fiolin og elsker det. Og i motsetning til det jeg trodde for noen år siden, er alt bare mye bedre ♥Foto: Pappa

Fiolinen på bildet fikk jeg på tolvårsdagen min. Den fyller 200 år i 2017. Hadde ønsket jeg også kjente historien bak den...

Hvilket instrument spiller du?
Eller kanskje du har noe annet du er/vil bli flink til?
Kjenner du deg igjen på en eller annen måte? 

KrokodilleHaha, unnskjyld om jeg skuffet deg med at den ikke er ekte...
Det kommer forresten ett innlegg om fiolin imorgen, en lang historie som jeg har lovt lenge ♥Hei! Jeg heter Alvilde, er 15 år, norsk og bor i Portugal. Jeg liker blandt annet å skrive, ta bilder, tegne og spille fiolin. Her kan du lese om livet her, interessene mine, tanker, kanskje noen antrekk og hverdagen min. Håper du liker den, og legg meg gjerne til som venn!

(Alle bilder er tatt av meg (om jeg ikke er i dem), alle tegninger har jeg tegnet, og all tekst har jeg skrevet, om ikke det står noe annet)

bloglovin

arkiv

 • Juni 2014
 • Januar 2013
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011

 • kategorier

 • Antrekk
 • Bilder
 • Gamle dager...
 • Hverdag
 • Spørsmål og svar
 • Tanker
 • Tegninger
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits