Mitt tause publikum

Det er så deilig å sitte ute når man spiser frokost...


(Innleggene måtte komme sånn etter hverandre fordi jeg snart skal til en venninde, og får derfor ikke blogget mer idag.)

Statistikk og Bloglovin

Hei! Det kommer straks et nytt innlegg, men jeg må nesten bare snakke om Statistikken. Kanskje er det ikke til din interesse, men av og til blir man så glad at man må si til alle sammen hvorfor. Igår nådde jeg nemlig det som har vært målet mitt hittil, hundre lesere! Jeg fikk egentlig hundre og fire, men rett før jeg la meg hadde jeg akkurat hundre ♥ Håper jeg bare klarer å holde det.Jeg er kjempeglad! ♥ Jeg har også klart å få det ikonet fra Bloglovin inn på bloggen, så nå kan du følge meg, om du vil. bloglovin

Fredrik i barnehagen

Fredrik (lillebror)  på barnehageavslutning, kledd ut som apekatt ♥

Jeg så forresten at de fleste bloggere snakker mye om Bloglovin på bloggen, så jeg gjikk innom siden. Her kan du følge bloggen min med Bloglovin:
Follow my blog with Bloglovin

Yes!

Hei! Idag våknet jeg, spilte fiolin og åpnet PCn. Så hvor mange lesere og kommentarer jeg hadde fått, og etter det gikk jeg inn på BlogIt.no, som jeg hver dag gjør. Men, jeg så noe jeg aldri ville trodd jeg skulle se der. Et innlegg jeg skrev en gang, "You are Perfect"! Jeg ble helt utrolig glad... 


HER finner du BlogIt
HER er linken til hvor på BlogIt mitt innlegg er
HER finner du innlegget mitt "You are Perfect"

Har du noen gang fått innlegget ditt på BlogIt?

Tegning - Fisk og Fugl ; Mange lesereEn tegning jeg lagde en gang...

Jeg ville si tusen takk til dere lesere!  Jeg blir utrolig glad når jeg ser at 89 var innom igår, og når jeg leser de hyggelige kommentarene dere legger igjen. 50 kommentarer på forrige innlegg! Det er kanskje ikke så veldig mye, men jeg synes det er ganke bra når jeg begynte å blogge for bare en måned siden ♥ Uheldigvis får jeg ikke blogget noe mer idag da, skal ha noen venner på besøk. Men men, blogges imorgen!

Tips til en bedre blogg

Jeg laget for ikke så lenge siden en liste over hva jeg kan gjøre for å få en bedre blogg. Da jeg skrev den, tenkte jeg på meg selv som en leser, ikke som en blogger. Og siden jeg ikke er den eneste som vil bedre bloggen sin, tenkte jeg at jeg skulle dele listen med deg:

♥ Presenter deg selv: Du må huske at mange av dem som leser bloggen, ikke kjenner deg, så det er lurt å ha en kort tekst i sidebaren under profilbildet, hvor du skriver litt om deg selv og bloggen, med mindre du vil være anonym.

♥ Design: Når man kommer inn på en blogg, er det første man ser designet. Om det er ryddig og fint, får man et bedre inntrykk av bloggen, uansett om man har vært innom den før eller ikke. Det skal også være enkelt å klikke seg rundt i bloggen, man vil jo lese, ikke bruke tid på å finne frem til det man leter etter. Jeg er ikke så veldig flink til å lage design selv, så jeg bruker et gratisdesign jeg likte, og fikk hjelp av pappa til å lage headeren.

♥ Bilder: En blogg uten bilder er som en bok uten bilder for en syvåring, han vil synes boken er kjedelig. Man bør ha minst ett bilde i hvert innlegg, som helst skal være stort og tatt av deg selv. Man skal også huske å bruke forskjellige bilder i forskjellige innlegg.

♥ Pass på hva du skriver om: Av og til leser jeg innlegg som ligner på dette: "Hei! Idag har jeg vært hos farmor, det var koselig. Vi fikk lasagne, nam. Så gikk jeg hjem til Kristina, bestevenninnen min. Og så shoppet vi. Jeg har hatt det veldig gøy idag! Hva har du gjort?". Det er ikke så veldig interessant, noe jeg tror de fleste forstår.

♥ Skrivefeil: Du kan ha skrevet et veldig bra innlegg, men så har du masse skrivefeil. Da blir det noe helt annet, det ødelegger innlegget. Det er alltid lurt å lese det minst en gang til før du legger det ut. Jeg har aldri hatt norsktimer, men prøver så godt jeg kan. Husk også at man kan være slurvete med språket når man snakker, men helst ikke når man skriver.

♥ Vær aktiv: Om det er en blogg jeg leser fast, er det kjedelig å måtte vente for lenge på neste innlegg. Såklart, vi lesere forstår jo at du som alle andre, har annet å gjøre enn å sitte foran en PC, men prøv så godt du kan. Det jeg gjør når jeg har god tid, er å skrive utkast til innlegg, slik at jeg senere kan publisere det.

♥ Få inspirasjon: Det er vanlig at man ikke vet hva man skal skrive. Da er det lurt å lese andre blogger for å få inspirasjon. Jeg har også en liste hvor jeg skriver ned ideer, så når jeg mangler noe å skrive, sjekker jeg den, og finner ofte noe som passer.

Jeg har såklart endret ganske mye på listen, siden det er en stor forskjell mellom å snakke med seg selv og å snakke med andre ♥ Håper du likte tipsene! Jeg er ikke så veldig flink selv, men prøver så godt jeg kan.

Hva syntes du om tipsene?
Er det noe jeg har glemt? 

DukkerJeg synes disse små dukkene er å søte... ♥

Video

Nå har jeg endelig funnet ut av hvordan man legger inn video på bloggen!
Denne videoen laget storebror (Ole Magnus) og jeg for halvannet år siden. Den har ingen mening, den ble bare laget for moro skyld, du vet sikkert hvordan det er når man ikke har noe å gjøre, da kan man finne på alt mulig rart ♥
(Gutten med "Norway" T-shorte er Andreas, en av de to andre brødrene mine)

Melder meg på i Fotokonkurranse!

Hei! Det er en fotokonkurranse på scara.blogg.no, hvor tema er Sommer, og premien er ti kommentarer, venneforespørsel og vurdering.

Dette er bildet jeg vil ha med i konkurransen:


Hva synes du om bildet?Sommerferie!

Det er stille i klasserommet. Du hører bare fuglenes sang og noen hviske "3, 2, 1..." og plutselig, en høy "Trrriiiiiiiing!" og noen som skriker "FEEERIEEE!". Så blir du klar over det at... Det er faktisk sant, det er Sommerferie, allerede. Du løper ut av klasserommet og prøver å følge etter de andre i klassen din. Når dere er kommet ut, gir dere flere klemmer til hverandre og det kommer kanskje ut noen tårer. Så går du hjem.

Tenk at det er Sommer allerede! Det føles ut som at det var igår jeg beggynte i 7. klasse... Og nå er det slutt.

Unnskyld for lite blogging i det siste, har hatt mye å gjøre. Men, som sagt, er det jo ferie nå, så jeg kommer ganske sikkert til å blogge mer i fremtiden ♥

Er du glad det er ferie? 
Hva skal du i Sommeren? 

MaleriPappa var i Thailand litt over en måned, og der fant han dette maleriet, som han kjøpte, og det kom i post nå. Det er to meter i lengde og halv annen i høyde. Jeg liker det veldig godt ♥
Hva synes dere? 

LørdagsgodtJeg liker Lørdager så godt... ♥
(Det er fremdeles Lørdag her i Portugal, tiden er litt anderledes) 

Tegning - Hvilken historie?


Jeg tenkte på en historie når jeg tegnet denne...
Hvilken?Parken

Unnkskyld for at jeg ikke blogget igår, hadde så mye å gjøre... 
(Fotograf: Meg     Sted: "Parque Marechal de Carmona, Cascais Portugal")

Jeg villle egentlig legge ut en video, og jeg har klart det før, men husker det ikke helt nå...
Vet du hvordan man gjør det? Om du vet, så skriv det i kommentarfeltet, jeg linker til bloggen din om du hjelper meg ♥

Tegning - Tre

Hei! Jeg fikk ikke blogget igår, unnskyld, jeg kom mye senere hjem enn jeg trodde. Men men, nå har jeg beggynt ett innlegg, så da får jeg legge ut en tegning jeg laget en gang...: ♥

Leir - Taekwondo

Hei! Nå har jeg nettopp pakket til Taekwondo-leir, vi (Andreas og jeg,) drar nå straks. Jeg måtte bare si ifra at jeg skal ha en bloggpause, ikke fordi jeg ikke vil blogge, men fordi, som sagt, skal jeg på leir. Jeg kommer tilbake på Mandag, vet ikke klokkeslett. Skal blogge så fort som mulig! ♥


Haha, skummel...

Har du noen gang vert på leir?
Går du på Taekwondo?


Blomster
(Fotograf: Meg)

Når man ser blomster, blir det på en måte mer sommer...?
Hva tenker du når du har blomster ved siden av deg?

Ny header!

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget før idag, men jeg kom bare hjem nå, etter skole, fiolin og Taekwondo.

Jeg har jo brukt en header fra Caroline Marias gratisdesign, men jeg må jo liksom ha en egen, så nå har pappa hjulpet meg med å lage en ny.

Den jeg hadde før:


Den jeg har nå:

(Det er meg på bildet, og det er tatt av pappa)
Hva synes du?

Tegning - Hest


Den er det også lenge siden jeg tegnet... Men er det så farlig da? ♥


Taekwondo

Hei! Jeg har ikke veldig god tid til å blogge nå, og har heller ikke fått tid tidligere idag, fordi jeg er på skolen til klokken fem portugisisk tid (seks norsk tid), må gjøre hjemmelekser, spille fiolin, og skal på Taekwondo syv portugisisk tid. Men jeg legger ut ett nå♥

(Bildet ble tatt når jeg hadde hvitt bilde, nå har jeg oransje)


Gress...

Det er så deilig å bare legge seg i gresset, se opp på himmelen og slappe av...


(Fotograf: Meg)

Norge mot Portugal

Hei! ♥ Idag har Pappa, Fredrik og jeg gått en tur i Cascais. Etter kort tid, gikk vi forbi tre nordmenn som spiste , og Pappa begynte å snakke med dem. De hadde kommet til Portugal for å se på fottball idag, Norge mot Portugal. Etter litt snakking, sa de at vi kunne sette oss ned, og det gjorde vi. Vi kom hjem først nå, derfor har jeg ikke blogget mye.

Jeg har aldri vært så veldig interessert i fottball, men dette er liksom litt spessielt, landet jeg ble født i mot landet der jeg bor, så jeg er litt spent. Og ikke spør hvem jeg heier på... Jeg klarer ikke å velge!

Jeg fikk is... Nam!(Fotograf: Meg) ♥

- Hvem heier du på?
- Skal du se på fottballkampen? 

Tegning

Jeg kan nesten ikke tro at jeg har en blogg uten en eneste tegning i ett eneste innlegg! Så det må jeg nok gjøre noe med ♥Som du ser, så står det at den ble tegnet i April, så det er litt lenge siden. Men det var den som sto forran meg, så jeg tok bare den. Når jeg tegnet den, tenkte jeg ikke på noen i virkeligheten, men mange sier den ligner på meg. Det synes ikke jeg, men men...

Likte du den?
Synes du den ligner på meg?

Nytt profilbilde

Hei! Unnskjyld for lite blogging, og det kommer nok bare nytt innlegg imorgen. Men jeg ville bare si at jeg har fått nytt profilbilde i sidemenyen ♥Kanskje jeg burde ha ett bilde med andre farger, er ikke helt sikker...
Hva synes du? ♥

You are Perfect

Du ser deg i speilet. Liker ikke det du ser. Du tenker på alt du har gjort. Det meste var galt. Du spør deg selv hvorfor du er som du er, og hadde ønsket du var som en annen. Stopp. Stopp å ville være som en annen, stopp å si at du ikke liker det du ser i speilet. Hver gang du ser deg i speilet eller tenker på hvordan du er, vil du finne mange ting som ikke er perfekte. Men hva så? Ingen er perfekt, og de fleste av de tingene ser bare du, de andre tenker ikke på sånt. Stopp  bare å kunne se det du ikke liker, og se heller på de perfekte ting du har. Stopp å sammenligne deg med andre folk. Hvem vet, kanskje den du vil være som, heller vil være som deg? Stopp å lese blader, se på TV, og alltid finne noen som er "bedre" eller "penere" enn deg. Det er ingen som er det, alle er like bra... Foruten deg. Du trenger ikke å si det til noen, men alltid tenk på at du er best. Du er penest. Du er perfekt. Vær stolt over deg selv. Vær glad i de små "dumme" detaljene, de gjør deg være deg. Ikke ha dårlig selvtillit, det er det som gjør deg gjøre noe galt.

Så...
Du er perfekt♥


(Fotograf: Meg)

Tenker du noen ganger at alle andre er bedre enn deg, eller noe lignende?

Bubbles

Unnskjyld at jeg ikke har fått blogget, men jeg har så mye lekser idag...Noen bilder jeg tok for ikke så lenge siden ♥Hei! Jeg heter Alvilde, er 15 år, norsk og bor i Portugal. Jeg liker blandt annet å skrive, ta bilder, tegne og spille fiolin. Her kan du lese om livet her, interessene mine, tanker, kanskje noen antrekk og hverdagen min. Håper du liker den, og legg meg gjerne til som venn!

(Alle bilder er tatt av meg (om jeg ikke er i dem), alle tegninger har jeg tegnet, og all tekst har jeg skrevet, om ikke det står noe annet)

bloglovin

arkiv

 • Juni 2014
 • Januar 2013
 • September 2011
 • August 2011
 • Juli 2011
 • Juni 2011
 • Mai 2011

 • kategorier

 • Antrekk
 • Bilder
 • Gamle dager...
 • Hverdag
 • Spørsmål og svar
 • Tanker
 • Tegninger
 • Video

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits